The last one

Sista gången jag skriver ett inlägg på den här datorn, *sadface* sedan får vi se hur min uppdatering blir... Har ju liksom ingen dator att blogga från så det blir när bloggappen funkar...
Mår inte så bra så chiiiaaaoooo

Tragiska avslutet

Börjar få ångest för att lämna in datorn nu. Kommer sakna den faktiskt... Vet dock inte om jag lämnar in den imorgon eller på måndag det får vi se, hmm. Hoppas det går att lämna in på måndag..?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Spelshemat för Metaltown har kommit! Ångest! Flera band som krockar som jag vill se bla Skitarg och Adept!
Känner att det kanske får bli att försöka skynda sig mellan några olika scener ibland... Uh blir lite sadface annars...
Nu ska jag nog försöka sova snart, ska till skolan och göra nationella imorgon! Snart är jag nog frisk också! Känner mig bättre idag men fortfarande inte bra liksom, orkar ingenting.
Vi åkte ju till Bullandö, vi åt och det är ju inte direkt ansträngande men jag blev astrött och somnade direkt när vi kom hem!
Men aa chiaaaooo

Såå..

Ja mina inlägg blir ganska tråkiga och bildlösa tyvärr.
Sveriges nationaldag var det va? Jo det är väl trevligt, ledig och allt. Bara det att jag är SJUK! Åh blir så frustrerad av det här just nu asså!
Men men vi ska ta oss ut till Bullandö Marina(?) och fika jag mamma och pappa, dom tyckte det var en bra grej att göra när det är nationaldag och grejer. Hade väl helst sett att jag fick vara med Jonte men nu blev det inte så...
Nu ska jag nog lämna min kära dator ifred tills ikväll, ha det gott igelkott!

Snart tom

Nu är min älskade dator snart tömd på saker, så bilder kanske ni får klara er utan...
Får se hur bloggandet blir när jag slutar skolan eftersom vi bara har en stationär dator och en skitdator hemma...
Men jag är hemma och sjuk fortfarande, feber och mår allmänt dåligt. På det så har tydligen Jonte börjat  känna sig krasslig så han kommer inte heller hit (fml).
Jag funderar på att skriva en historia(sann grej) om en häst som jag verkligen älskar och hur det har varit mellan oss dom senaste åren, men jag vet inte.
Åh jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, skulle gjort nationella idag men mådde alldeles för dåligt så får göra det på torsdag. Måste verkligen försöka bli frisk tills på söndag för då är det ju km och i år ska jag va fit for fight igen! Åhhh längtar! Hur länge sen var det inte jag var med på någon form av tävling liksom..?
Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar och kolla på hollywoodfruar.
Länka gärna eran egen blogg om ni har någon!

Hemma och fucking sjuk

Är hemma och sjuk, har känt av det i flera dagar och nu har jag feber och mår allmänt dåligt... Måste dock stoppa i mig lite ipren eller något imorgon och ta mig till skolan och göra nationella. Saknar min älskade Jonte, som jag inte riktigt vet när jag får träffa igen med tanke på hur jag mår... Men nu orkar jag inte sitta vid datorn för får så ont i huvudet.
Hoppas ni får en bättre dag än mig.

Idag oxå

Första föreställningen har precis dragit igång så snart ska vi upp på scen igen :D det är faktiskt ganska kul! O:
Men nu ska jag försöka piggna till lite...
Ni får en väldigt charmig bild...


RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012