Trött dag

Inte så pigg idag men ska ta mig ut och hoppa hopprep i alla fall. Måste få upp min kondition den är påriktigt asdålig! Men men, det är bara mitt eget fel..
Saknar att sova bredvid min älskling på nätterna...


Djurgymnasiet

Så, andra dagen i gymnasiet börjar 8.50 o slutar 16.20 fuck life? Alla är så sociala också.. Ingen verkar vågar prata med nån haha.


First day in a new school


Sista dagen

Sitter med hårfärg i huvudet och ska snart skölja ur det, imorgon börjar ju skolan igen! Usch och inte fick jag träffa Jonte sista dagen heller så nu vet jag inte när vi träffas nästa gång! Men nu måste jag dra och duscha chiaaoo.

Skype

Sitter vid skype och snackar med Niklas. Uff hade velat ha Jonte här idag faktiskt, saknar hans närhet... Well nu är det som det är, och jag har världens nackspärr kan knappt vrida huvet... Stackars mig och imorgon ska jag fixa tandställningen! Kan det bli värre?! Juste ringorm i stallet också så måste göra rent allt med vircon! Wohoooooooooo! Life sucks...
Nä nu ska vi vara positiva på fredag kommer Carro och vi ska gå och glo på hööks :D
hitar ingen bra bild så aa...

Dom sitter vid datorn, jag uppdaterar

Pojkvännen och hans kompis sitter och fixar något med datorn så jag tänkte berätta hurlördagen blev.
Red ju som sagt på morgonen och det gick hur bra som helst, ponnyn var superglad och både jag och han tyckte att det var askul!!
Sedan blev det sommarkrysset för att se Dead By April, det var underbart! Iihhh var så glad hihihihi! Men blev irriterad på några människor där men sånt händer.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3172263/images/2012/pic_502a8831e087c3546b00064d.jpg" class="image">


Pappa och pojkvän spelar bilspel..


Corazon

Red Curre idag eftersom Ulrika ringde mig igår och undrade om jag ville skritta honom när jag ändå skulle till stallet och ta hand om Garbo.
Det var en mysig tur högt ovanför marken mot vad jag är van vid haha, 178 i manken liksom! och Älsklingen och hunden följde med. Nu sitter vi framför handbollen på tv och imorgon blir det upp tidigt och rida lektion 10.00.


Gröna Lund med Finaste

Sitter på bussen till Grönan med älsklingen, lite sent att åka nu, vet men men fick bli så. Ikväll blir det typ träna och imorgon tar jag hand om Garbo igen! :D
På lördag ska vi se Dead By April tycker dom är eiktigt bra live!!
Nu ska vi byta buss pga tekniska fel -.-'


Lotos

Red den söta prickiga Lotos idag då, gruppen bestod idag av två personer haha.
Det var kul men jobbigt, kondisen och styrkan är ju inte direkt i världsklass om vi säger så... Han var lite tittig, men väldigt kul att rida tills han blev lite trött för då blev det så jäkla jobbigt att hålla igång honom haha.


Rain ofc

Så när man ska till stallet för första lektionen för terminen så börjar det regna!? Tack liksom.. Men men, jag är hyfsat glad ändå!


Wow, Tipsar!

Tänkte faktiskt tipsa om den helt underbara uppfinnelsen NAGELFOLIE lätt att fixa och håller bra. Enda lilla nackdelen är att det är ganska dyrt. Och ja mina fingrar ser skrynkliga ut på bilden...


Telefon, Dator, Godis

Sitter framför datorn och bara tänker men dock inget jag tänker skriva då vissa kan uppfatta det fel.
Har idag varit i stallet och hälsat på Garbo och fått se den nya hästen och nya stallet(dom bygger ut stallet där.) Det var mysigt och Garbo verkade uppskatta att bli ompysslad! Vi stog dessutom en stund i hagen och kliade på varandra.
Åh, jag saknar verkligen landet och hästarna och vattnet och Carro och alla andra trevliga människor!
Sen har jag börjat tänka på att jag gärna skulle vilja börja tävla men har ingen häst och det skulle ju varit kul att tävla ponny medans man kan... Aja.
Nu har jag inte sådär jättemycket mer att säga tyvärr.
Väldigt suddig men min fina <3
Wohoo ryttaren är 15 meter över sadeln xD
 
 
 
Söta tjejer
Nu fick ni lite bilder och sådär hejdå då..

WTF?

Loggade in på datorn och allt ser jätteskumt ut!? Aja här stog det ju snabbinlägg i alla fall.^^
Idag har jag faktiskt hunnit med lite grann! Först loppis och fyndade i en chokladfondygryta!!!!!! Sedan har jag och älsklingen tränat idag också! Känner mig jätteduktig.
Imorgon blir det åka till stallet och ta hand om 'lskade Garbo som är halt, saknar dock Näva och Plutten sjukt mycket och Carro såklart! Men men, lördag blir hopplektion på Gonzir och nu ska jag väl gå ner med Jonte och spela monopol eller nåt haha.

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012