Springsteen and the E Street Band

Vet att jag suger på bloggning... Men men. Igår var jag i alla fall på Springsteen med familjen 3e gången för mig. Det var sjukt kul för han är så jävla grym!! Nästan 4 timmar utan att det blev tråkigt! Ni får en bild från när jag väntade på att gå in.


Today

Sitter just nu framför skype med min fina pojkvän, och har idag inte gjort något speciellt. Jobbat halvdag, varit i stallet ridit och satt upp några ponnyridningslappar för på söndag ska vi ha ponnyridning om det inte regnar! Red ett litet dressyrpass på Näva vilket faktiskt gick bra, hon blev riktigt avslappnad och fin! Småponnyerna körde jag och Carro.
På lördag kommer Jonte hiiiiit, waaah! Glad flicka!
Juste har färgat håret också, dock bara svart men det blev bra förutom att jag är prickig i ansiktet...
Fast nu ska jag sluta skriva innan dethär bli extremt långt om vad jag gör... För det är så tråkgit att läsa!

Helikoptertur

Idag stog helikopter på schemat och självklart fotade jag! Det är eiktigt kul att åka helikopter och Tobias(min syrras kille) fick en rätt bra bild på mig.


That's Awesome

Jobbat och tagit ut Plutten och kört honom idag med Carro, riktigt kul faktiskt. Även om han är som han är och ibland inte tycker att vi ska gå om ingen går bredvid.
Imorgon blir det jobb vilket betyder upp vid 06.30, sedan ska jag väl även rida Näva, och vi ska väl hitta på något kul med dom små hästarna!
Men sov gott småtomtar!


First day at work

Så har jobbat första dagen på camping idag då, men tänkte faktiskt inte berätta så mycket om det utan mer om hästarna och vad vi gjorde igår. Sen kan jag ju berätta att han som äger markerna här nere har två hästar som jag älskar och som jag och en tjej som heter Caroline tar hand om och idag så fick vi även dit en liten till häst.
Men igår då, vi bestämde oss för att vi tar ut hästarna och då kom vi till det lilla problemet att fåret som går med hästarna får typ ångest/panik om vi lämnar den ensam och då tar den sig igenom staketet... Så våran lösning var att men då får väl hon följa med som en lös hund!
Jag kan säga att det såg extremt roligt ut att det kom ett litet får springandes med oss, men alla tyckte vi var jättesöta.
Det var i alla fall väldigt roligt haha!
Inga nya bilder idag heller men ni får ju i alla fall reda på vad som händer i mitt liv på dagarna...

Way to tired

Är alldeles för trött för att blogga men lovar att blogga imorgon c:
Ursäkta min min på bilden hahah xD


OMG it's a little rainbow on my dog!


Titta jag skriver något!

Wow typ, nej men hade tänkt försöka att blogga lite i alla fall en gång om dagen eller varannan dag och jag kommer isåfall blogga på kvällarna för dagarna brukar vara lite upptagna...
Blir kanske ingen bombning med bilder då jag använder pappas jobbdator och där finns inga bilder, men ska försöka fota lite oftare har ju faktiskt min drömhäst här nere hehe^^
Ska även sommarjobba två veckor, för er som inte vet så är jag i Västergötland under sommaren istället för Stockholm, men nu ska jag göra lite annat typ städa iordning i mitt lilla hus^^
Hoppas ni vill stanna kvar och läsa nu! Har sett att det är nån kvar hihihi :D

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012