Myys ligger på ett berg i vårsolen med älskling och myser ❤


Awesome dag!

Har haft en sjukt bra dag, de enda negativa va att jag va så trött. Supertrevliga o roliga människor och så! Nu är jag påväg hem till älskling och är där till på tisdag myyysigt mysigt.
Hoppas ni har de lika bra som jag^^


Sleepyvoice

Kom hem strax efter tre igår gick och la mig runt 4 halv 5 gick upp 10... Nu påväg in till stan för att fira några kompisar. Ninjatema och jag hittade inte mina näthandskar dom är myseriskt borta haha som allt annat när jag behöver det... Men har hunnit köpa presenter och just nu skulle jag bara vilja sova kommer ju va helt död efter den här dagen. Uuuhhh ge mig energiiiiiii!

 


Finklädd

Ska iväg på 50årsfest wihooo eller? Jo men det blir säkert trevligt!
Fick blir skjorta, tänkte ha klänning först men det kändes bara inte jag riktigt men men hittade på nåt annat som sagt. Skjorta från dressman ;D


I'm a child

Ååh det här vädret är underbart! Har varit i en lekpark med familjen och min brorson, varmt skönt och kul! Passade på att leka lite haha, man blir aldrig för gammal för att leka! Träffade Alice där oxå, de va ett tag sen... Men nu är det snart lunch.


Muffiiiiin

Har bakat muffins på hemkumpan och fick geléhallon :3 dock var våra inte helt färdiga så dom blev väldigt kladdiga, orkade en halv så Henke fick resten, fett snäll jag är!


I like colors

Tänkte visa vad jag fick för idé igår, målade nämligen om naglarna men eftersom jag va för lat för att ta på överlack så har det börjat trilla av...


Hej då gipset

På sjukan och ska ta bort gipset wiiiieee :D


Muffins

Har precis bakar någon form av muffins! Hoppas dom smakar gott!
Snart blir det laga middag med älsklingen<3


Vårkänslor så gick ut och fotade för någon vecka sen.

överexponerat typ..

Stallet

Igårkväll åkte jag till stallet och kollade på Åsa-lektionerna eller aa den Gonzir gick med Anette på ryggen samt att jag hälsade på min fina medryttarhäst Garbo. Det var mysigt men hon har haft feber.. Inte kul men igår var hon feberfri så hon skulle skrittas.
Pratade även med Anette om att tävla Gonzir lite och jag tycker det var ganska positiv respons, ska kolla upp lite mer om licenser och sådant så ska nog allt bli bra!
Åh saknar Åsa-lektionerna som fan!
Fina hästarna <3

Förklaringen

Ja då kommer väl min lilla förklaring till varför min morgon sög. Först och främst så tycker jag verkligen inte om onsdagar det är bara första lektionen musik som är nödvändig och jag försov mig vilket betydde att jag hade cira 20-30 min att göra mig helt iordning på. Det hade funkat om det inte var så att jag MÅSTE äta frukost annars funkar jag inte, så fick sminka mig i skolan istället.
Sedan när jag vaknade kom jag på att jag skulle ha Elvis-förhör idag, och det enda jag kunde komma på när jag försökte tänka var Beatles... Som tur var så verkade min lärare ha glömt det hehe^^
Det slutade alltså helt okej tillslut men men nu ska jag skriva ett litet annat inlägg till er om vad jag gjorde igårkväll!
fint...

sugig morgon sleepy osv

Berättr mer om min sugiga morgon senare.


Idrottslektion

Japp som rubriken säger så har jag idrott men med mitt ben funkar det inte riktigt så jag sitter i solen och låter kroppen ta emot massa D-vitamin haha..
Ganska skönt faktiskt lite sådär lagom varmt kunde varit pyttelite varmare men det är faktiskt skönt!
Tror Frida kommer här nu så det blir väl sitta o va lite social trevligt mycket trevligt!


On my way to cirkus

Ska på teater grej.. ;)


Black Veil Brides ♡


I feel..

Sitter och väntar på bussen för att åka två stationer eftersom jag tycker det är så jobbigt o gå med kryckor och har inte taxi längre. För er som inte vet det så har jag brutit benet och får snart ta bort mitt gips *smile*
Men det är så in i helvete segt o vänta på bussen men det är jättefint mysigt väder i alla fall! Det är ju possitivt!
Ikväll blir det någon teater med hela familjen, vitt o fräsht eller nåt sånt hette den..? Men trevligt trevligt c:
Behöver för övrigt klippa mig snart!!!!!!!!!!! Ser förjävlig ut...

 


Ida vill ha

Gör en liten vill ha-lista hehe^^
Tamron AF Di 70-200 f/2,8
Något som jag faktiskt skulle behöva
Canon 50mm f/1,8
Sen så vill jag ju ha en massa olika kläder och skor men alla dom orkar jag inte ladda upp! Hehe..
Hoppas ni gulliga läsare får en bra dag!

Tja Välkommen!

Jaa det här då min nya blogg och jag har innan bloggat på http://galnariders.blogg.se/ men har nu bestämt mig för att skaffa en där endast jag bloggar. Kanske att någon kompis bloggar ibland bara.
Min plan är att ni ska få läsa lite om min vardag vilket kanske inte är så kul så jag lägger även till foto och hästar, det blir alltså en blogg med lite varierande innehåll.
Jag har alltså ett starkt brinnande intresse för hästar och fotografering och självklart även min älskade pojkvän.
Tänkte ladda upp några få bilder nu så får ni se hur jag ser ut vilket ni även ser i headern.
Juste designen kan komma att ändras ganska snart, Emma leker lite med den åt mig^^
jag och min fina hund <3
En utav mina underbara medryttarhästar.
Om det är något mer ni vill veta, vad som helst eller om ni har någon fråga så är det bara att fråga på!

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012