No dust will ever grow on this frame, one million years and I will say your name. I love you more than I can ever scream.

Mycket snurrar runt i huvudet just nu. Hurkunde det bli såhär? Vad gjorde jag för fel? Hur skulle jag klara mig utan dig? Varför jag? Varför du? Lämna mig inte. Låt mig inte stå ensam. Jag vill inte. Jag vill. Hur? När? Varför? Snälla låt någonting få gå bra för mig nu. För mycket på samma gång. Tänker på dig. Tänker inte på dig. Saknar dig. Saknar inte dig. Saknar allt. Saknar inget. Livet är svårt. 
 

Min helg

Ja var ju på Rock Of Ages med Niklas i fredags och vi gick ut och åt på Texas Longhorn det var jättegott.
Föreställningen var superdunderbra! Över förväntan! Att jag hade trevligt sällskap gjorde saken ännu bättre.
På lördagen skulle Niklas iväg på Zombie walk så jag mötte upp Simon och Kevin runt 12, vi handlade lite godis och så inför kvällen(vi skulle ha filmkväll). Sedan stack vi hem till Kevin och gjorde makaroner och köttbullar nammi.
Och så började det komma människor först Sandra o Thobias och sedan kom resten. Sandra åkte hem vid nio och det blev då nio kvar som sov över.
Vi kollade film, gjorde midnattskrabbelurer(MUMS) och sov. Ja hela helgen var underbar<3


Rock of Ages

Sitter hemma i Niklas säng o lyssnar på Black Veil Brides. Vi ska snart bege oss mot stan för att gå på Rock of Ages. Ska bli skitkul! Fett taggad!
Har vart ledig idag så Pontus kom till mig när han sluta(9.30) så satt vi o snacka gjorde läxor, promenerade med hunden o jag målade naglarna. Trevligt trevligt.
Igår hade vi besök av en kungspyton i skolan och på kvällen fick jag rida fina Fabiano.


A saviour will be there when you are feeling alone.

Skoldagen började 13.25 så jag passade på att börja min dag med en lång promenad i skogen med min fina hund. Sedan fortsatte jag min dag mot skolan i lång stickad kofta, strumpbyxor och termosockor, mys. Och nu sitter jag på bussen påväg hem till hunden som troligtvis känner sig ensammast i världen.
Ikväll blir det en tur ut till gamla medryttarhästen. Mysa lite, kolla på lektioner och snacka lite.


I can not hide what's on my mind I feel it burning deep inside.

Precis hemkommen från veterinär med min älskade katt. Inga roliga besked, försämrade njurar och ett måste att söva ner och ta bort tandsten. Sedan innan har hon dessutom blåsljud så det är ingen rolig nedsövning. 
Gick direkt ner till mig när jag kom hem, på med BVB och lät tårarna bara komma. Är så jävla rädd att förlora det som betyder mest för mig. Hon har varit i mitt liv i 11 år och hon är annorlunda mot alla andra djur vi haft hon är speciell, hon är något eget. Charmar allt och alla med sitt utseende och är min prinsessa. 
Nu är det specialfoder som gäller och som sagt operation nästa vecka. 
Jag håller alla tummar jag har för mitt hjärta <3
 

Min älskade tofflor

Dom är inte så vackra men otroligt sköna med antiglid under så mina vänner inte behöver oroa sig för att jag ska halka. 

Black Veil Brides o Kevin

Mötte upp Kevin som satt o väntade på mig när jag slutade och så åkte vi o köpte en biljett till Black Veil Brides så han kan följa med mig i November. Åhååå bra sällskap o bästa bandet, låter lovande! Han köpte annanasvax oxå, luuktar mums.
Sedan bar det av mot Forum o vi lekte på Hamleys och jag köpte tofflor(som jag tänkte visa senare) och en hårborste. Nöjd med mina köp.


I'm working on a dream and I know it will be mine some day

Söndag söndag söndag... Sega söndag. Mitt liv typ står stilla på söndagar när jag inte har någon häst men jag började dagen med att baka scones i alla fall. Smaskens! 
Sedan har dagen typ bestått av tvtittande och skypesamtal samt lite plugg på det. 
Morgondagen bjuder förhoppningsvis på ett par nya tofflor för att värma mina isbitar till fötter. 
Saknar sommaren och värmen otroligt mycket...
 
 

Friday 13th

Helgen har spenderats på bästa sätt. Åkte hem till Thobias i fredags och hade filmmys med honom och Kevin. Vaknar upp på lördagen med två mysiga pojkar bredvid mig och det blir bacon och köttbullar till frukost wtf?
Sedan bar det av mot kräftskiva hos några vänner, mycket gott och trevligt måste jag säga. 
Har även klippt av mig lite av håret och lilla Pontus sitter och håller mig nattsällskap i andra änden av skype.
Hoppas Emma läser detta(vi har för övrigt förlovat oss igen haha) och inser att jag är bäst på att blogga!
 

Fucking Monday

Så måndag igen woooooh. Sitteer för tillfället och snackar med Pontus på skype.
Resten av dagen har jag spenderat i skolan och tog även sväng i stan med Niklas och åt glass och köpte en födelsedagspresent åt pappa efter skolan. Jag har vidgat mina smaklökar och ätit en korvgryta som mest smakade tomat...
Imorgon väntar en tråkig dag i skolan och inga kul eftermiddagspåhitt, än så länge... ;)

End of amazing weekend

Så helgen har varit helt underbar.
Slutade 12 i fredags, åkte till pappa som bjöd på lunch och sedan bar det på eftermiddagen hem till Niklas dit Jessica, Pontus och Kevin också kom. God middag och mysig filmkväll. Vaknade och morgonen bjöd på filmen Spirit. Mina vänner är ju helt otroligt underbara.❤
Åkte sedan vidare till min bror, fick en kram och en puss av lilla Lucas som mötte mig med mamma och pappa vid bussen som redan var där. Lite mys med Ronja och sedan bar det av hemåt igen. Sandra kom förbi och snackade lite och drog hem 22 för hon skulle upp o jobba nästa dag.
Idag har inte mycket hänt, vaknade 12.30 steg upp strax efter 13 provade vaniljkvarg med müsli rätt gott lite sött kanske men gott.
Bytte från pyjamas till myskläder vid 16 och nu sitter jag här och skriver framför tvn och Awkward som jag tittat på sen jag gick upp haha.
Kanske ska bita tag i lite plugg snart.
Puss och kram skumbanan.

Sandros i forum

Hur ska jag beskriva dagen... Oplanerad? 
Skulle slutat 15 slutade 11, hade bestämt träff med Sandra i forum vid 15.30(som hon för övrgt glömt så en jävla tur att jag påminde) så var ingen idé att åka hem... 
Efter några timmar kunde jag i alla fall möta upp Niklas i Slussen och vi drog till TC för han skulle ha nån skiva. Han tyckte sedan att vi skulle gå därifrån till Gamla Stan och sedan Slussen, vilket var enklare sagt än gjort för det hade spärrat av stora delar i och med Obamas besök imorgon så vi fick gå runt allt *suck*.
 
I forum hittade jag i alla fall ett par långbyxor som var välbehövda och tre olika tights/strumpbyxor. Samt en present till Thobias som fyllde år igår. 
Och nu sitter jag här i min säng och filosoferar och tror att jag ska dejta badkaret en stund och kanske läsa boken vi fått på svenskan. Haha undrar egentligen hur intressant det är att läsa om min vardag lol...
Puss o kram
 

She is back on track!

Eller är jag tillbaka? Haha. 
Tänkte börja med det här igen så jag kanske kan titta tillbaka senare i livet och se vad jag höll på med när jag va 17 bast. 
Just idag står jag utan medryttarhäst och sitter i sängen och funderar på att leta upp texten till en Cornelislåt och sjunga lite. 
Den här snyggingen har jag ridit sedan i maj, men han flyttade i lördags:
 
 
 
 Och mitt senaste verk med kameran(har en bättre men orkar inte fixa ett redigeringsprogram o fixa den atm):
 
 

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012