Gott nytt år!


Trevlig dag

Började dagen med att vakna hos älsklingen och ta en dusch medan han gjorde frukost *ååhhhh lyckokänsla att pojkvännen gör frukost* 
Sedan var det hem och ut till stallet och energiknippet ponny... Det är is och hårt typ överallt så skrittade en stund hittade dock en liten bit att trava på och närjag la på skänkeln så var det full fart och bocka som en liten galning. Efter det hade han lite svårt att bara skritta haha.
På kvällen barvi oss iväg och käkade pizza med en kompis till Jonte som heter Matte. Det var trevligt, och gott... Nu ha vi kollat på film med mina kära föräldrar och jag ska låta Jonte ladda ner LoL på min dator. 

Latmasken Ida

Idag har jag vaknat utan väckarklocka och bara struntat i att blogga för att jag inte orkade öppna upp datorn haha. Har varit ute i stallet men det är liksom isbanor överallt så det blev lite lydnadsövningar på volten. Som även den var isbana på sina ställen.
nu sitter jag hemma hos pojkvännen med datorn i knät och ja gör typ ingenting för tillfället.
Snart 2013.. Shit vad fort det går!

Uppe med tuppen

Gick upp 9 idag för att jag ska till stallet alldeles strax. Mysigt. Kanske får träffa Patrik där ute också om han har tid att följa med mig på en promenad c:
Har precis varit ute med min fina plutthund som nu ligger på golvet och småskäller för att han vill ha uppmärksamhet. Haha söt.


Nya kläder, snygga men svåra att plåta själv haha.

Så idag har jag införskaffat mig två par nya byxor(mina som jag hade var det 9 hål i..) och ett linne. Trevligt trevligt. Dock var det svårt att plåta sig själv så bilderna är lite suddiga och mina ben se större ut än vad de egentligen är. 
Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och ta en tidig buss till stallet så jag och Emma kommer iväg ordentlig tid till stan. Vi ska nämligen simma imorgon och jag har ingen baddräkt och ingen bikini som sitter så bra hemma.. Hmm undra hur detta ska gå, jag kommer tappa kläderna. Jaja får se till att Emma är snäll mot mig helt enkelt. 
Men nu ska ni få se mina kläder.
 
 
 
 
 

Varit hos pluttponnyn


Det sjuka med varghatet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15986069.ab
Detta är bara för sjukt. Att någon som har jaktlicens inte kan skilja på hund och varg. Jag tycker självklart synd om Frida som mist sin hund. Tycker att det här ska uppmärksammas extra mycket! Att någon skjuter ett oskyldigt djur bara. Att en varelse som inte gjort någonting ska sätta livet för människans idioti. Jag kan inte beskriva hur arg jag blev när jag läste artikeln. 
Eftersom hunden inte hade gjort något och bonden trodde det var en varg så tyder det ju även på att man inte sköt för att hjälpa fåren utan för hatet mot vargen. 
Jag tror inte jag ska gå in på det här för mycket för jag blir så arg. Men som sagt detta ska uppmärksammas tycker jag!! 
Sådant här ska inte kunna hända!!!!

Fullt upp.

Har haft fullt upp idag. Först ut till ridklubben för möte om vad som händer. Vårt ridhus har nämligen rasat ihop. Just nu så är all verksamhet av tills de vet hur det ser ut med kontrakt för rivning och uppbyggning och så.
Sedan var det ut till nästa stall och rida ponnyn. Blev en uteritt som väl gick sådär, en något osammarbetsvillig ponny...
Efter det kom släkten hem till oss och vi hade en minijul även Jonte var här. Har fått lite mer julklappar hihi.

Vi tar det som det kommer.

Så idag blir det bio men de två små söta flickorna Emma och Sandra. Haha kallabalik när vi skulle bestämma allt så nu sätter vi oss på en buss och tar det som det kommer.
Tänkte visa vad jag fått för julklappar någon gång efter annandan, har nämligen skickat tillbaka lite kläder som ska komma i en ny storlek. Ja nu ska jag fundera ut vad jag ska göra i 30min haha. Vi har bestämt att ta bussen 12.35 och jag av alla människor är redan klar! (jag brukar vara en sådan människa som kommer sist ur hallen för att hon ska "bara" innan haha)
Imorgon blir det ut till stallet på morgonen och rida ponnyn som jag har ända tills på söndag. Åh så mysigt! Vad kul vi ska ha hihi. Men nu ska jag nog kanske ta och fixa håret ellernågot att fördriva tiden med i vilket fall. 
Vad skönt det är att skriva av sig såhär vad man ska göra liksom.
Ser ut som jag har blonda slingor... Fett snyggt ju...

Det handlar inte om vad du äter mellan jul och nyår utan mellan nyår och jul.

Äntligen är jag tillbaka på bloggen! Idag fick jag nämligen en dator åååååhhh tack mamma och pappa!! Har en liten plan på gång om en ny blogg men det tar vi senare... 
Idag är det ju julafton vilket betyder att vi har firat jul med familjen osv, allt man gör på julafton ni vet. ;) 
Ville bara säga God Jul till bloggen fast jag vet att ingen läser den längre men tänker i alla fall ladda upp några bilder som ni kan få ta del av. God Jul!
Jag har startat min första LB och "hopptävlat" Gonzir för första gången.
Besökt älsklingarna på landet. <3
Plåtat min prins.
 
Tagit julbilder med djuren. <3
 

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012