Skitgrejer

Hittar ingenting om vad de gjort den här veckan eftersom att lärarna inte skriver i planeringen... Blir kul när jag kommer tillbaka och ligger efter i allt. 
Aja har matteboken hemma så det är väl bara att sätta sig och plugga på det jag gjorde senast så kanske det går bra på provet de gjorde i onsdags som jag får göra när jag kommer tillbaka. 

Ruined plans

Mina planer på att åka till skolan idag sprack lite. Har så jävla ont i halsen så vet inte riktigt om jag är frisk än. Men jag sitter hemma och pluggar istället! Kan ju försöka ta igen lite av det jag missat den här veckan.

4 days in hell

Efter att ha varit hemma och sjuk i 4 dagar så ser jag hemsk ut. Men det ska det bli ändring på för imorgon är jag tillbaka i skolan! 
Nu hade jag tänk kolla ett avsnitt av Hollywood Heights och sedan sova... Som om jag inte sovit nog de här dagarna...
Tänk att jag snart sitter sista gången på din rygg... Jag vill inte :(

Fuck life tare en annan gång

Upp 6 få skjuts till skolan, skriva prov. Skjuts hem av en snäll pappa som även köper macka och bulle åt mig på dellan. Däckar i soffan runt 10, vaknar 13...
Har varit lite utomhus men framför allt legat framför tvn. Mår mycket bättre än igår men ont i kroppen, trött och febrig. Missar dessutom sista lektionen på älskade medryttarponnyn.


Shit vad jag kommer sakna dig... <3


Today!

Hjälm - CRW
Tjocktröja - HV Polo
Väst - HV Polo
Ridbyxor - JH Collection
Ridstövlar  - Från Hööks märke vet jag ej
Handskar - CRW #1
Schabrak - Punk Pony köpt på Hööks
Resten på hästen vet jag ej för det har inte jag köpt

Meep

Sitter hemma hos pojkvännen och lånar Viktors dator, mycket snelt. De ska spela och han ska sova här. I morgon ska jag ut till ponnyn igen(var där igår) och förhoppningsvis följer både mamma och Sandra med annars kanske bara någon av dem.
Här kommer en söt bild på Viktor.

30min i helvetet

Var ute och tränade med mamma idag. Dvs vi gick 1,5 och joggade 1 och så höll vi på så i 30min.
Mamma gör det för att sova bättre och jag gör det för att få bättre kondition så jag orkar mer i ridningen. Så nu ska vi hålla på såhär två ggr i veckan och "svårighetsgraden" ökar med tiden.
Pojkvännen är påväg hit nu tror jag, han har haft innebandyträning och ska sova här eftersom jag bor 10min promenadavstånd därifrån och han 20 med bil...
Hästar blir det nog inga förrens på torsdag då är det lektion på ridskolan.
Natti natti <3


Massage

Har precis kommit hem från en riktigt skön helkroppsmassage. Otroligt skönt alltså.
Har även lunchdejtat Emmsi idag och fått hjälp med en labbrapport. Slutade nämligen 11 och Emma hade studiedag så hon fick stå ut med mig haha.
Imorgonbörjar jag 8.50 vilket betyder sovmorgon enda till 6.50! Wohoo!
Nej nu ska jag ta och prata med pojkvänne som också varit här och myst med mig idag. <3

Lyser med min frånvaro

Ligger för tillfället i sängen med pojkvännen. Nyduschad mmmm. Började denna dag i en innebandyhall vid nio och sedan var jag i stallet från kvart i ett till halv fem mysigt värre.
Nattskenan i och jag har raka tänder med det vill jag säga god natt och sov sött. ❤


Vad sägs om lite sommarnostalgi?

Älskar dig underbara ponny <3

With my Love

Idag är den ensamkväll hemma hos mig med älsklingen. Mor och far är och ser Rock of Ages och ska sedan hem till några kompisar och nannar där. 
Det betyder att det blir pizza och massa hundpromenad för min del. Nu kommer det ett vitlöksbröd jag tänkte ta del av så byyyyeee.

Fin ponny i vitt

Som sagtså har jag lite bilder att visa så jag lägger upp dem i olika inlägg.

5,3 grader!

Riktigt varm vårdag idag och jag sitter inne framför tvn med datorn i knäet. Jonte stack för en liten stund sedan för att byta däck på nån bil... Så jag raggade upp en kompis och snart ska jag ut på en promenad med hunden och Emil. Så härligt med vårpromenader i solen. ❤
Är även hästfri i två dagar nu så passar väl på att göra något annat.

Äntligen!

Efter två år har jag äntligen fått ta bort tandställningen! Så jag är jätteglad idag :D


Lektion ikväll

Mot stallet och ponniplutt! Idag är det lektion för Åsa som gäller. Kul kul hoppas han springer fint.


Jag säger god natt

Med en bra bok nerbäddad i min sköna säng <3


Back on track IGEN

Så nu har Emma klagat på att jag inte bloggat sedan 16 Januari så jag får väl försöka igen så ser vi hur länge det håller. 
Har i alla fall haft medryttarhästen sedan i fredags och till imorgon. Har bilder från det och förra helgen som jag tänkt dela med mig av i ett par inlägg. Har även lite andra bilder som följde med när jag tömde kameran i datorn. 
 
 

Snyggast strumpor i hela stallet


RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012