Besök på Cosmonova

Igår var vi iväg med skolan på cosmonova och jag måste säga att det faktiskr var lite kul. Har varit där innan men det var ju för länge sedan som helst. Vi såg en film som hette The last reef och den var väl bra kanske lite tjatig, i stort sett samma sak genom hela filmen. Hur vi förstör korallreven och vad det är som lever där. Ändå kan jag rekomendera att åka dit kanske med familjen och se en film för det är ganska häftigt eftersom att det inte bara är en skärm längst fram utan ungefär som en glob som du sitter i. Tror dock att man behöver tycka att djur och natur är intressant för att uppskatta det. 

Svindyra vindruvor och tidig hemgång

Sitter just nu på bussen påväg hem några timmar tidigare än väntat. Så går det när man är duktig i skolan. ;)
Min plan nu är att åka hem, äta lunch, hämta hunden och fixa några tidsinställda blogginlägg. Började dessutom 10.20 idag så blev väldigt kort och skön dag!


God morgon va?

Idag blir det bättre uppdtering om jag slutar tidigare. Kanske så att det jag skriver kan vara intressant. Maybe maybe.


Good morning sunshine


Minimojer

Börjar dagen med att kolla på Arthur och minimojerna med pojkvännen.


Kotte is in the house!

What's up everyone Kotte här, jag har fått den stora äran att blogga på Ida blogg, fett stolt! 
Idag så började jag dagen men min älskling hemma hos mig lite stressat för jag hade stängt av alarmet så vi vakna vid 11:20 och våran buss gick 12:08 från mig... 
Vi åt snabbt och började våran gång ner till bussen. 
Sedan åkte vi till Hööks och chilla där och älsklings far och deras hund hämtade oss och vi åkte hem till älsklingen. 
Åkte sen till stallet och fixade lite och sötisen red lite medans jag tog hand om Troy.
När vi blev klara med stallet åkte vi och handla och sen hem igen och skulle äta mat och sedan gick vi och bada och nu ligger vi i sängen och chillar! 
Men det varallt från Kottisen! Ha det gött allihopa och dröm söt och vakna blött! Bye! <3 
 
Old pic on a Kotte! 

Åh vilken underbar dag!

Det är så extremt skönt att ha bra riktiga kompisar. Speiellt när det är sådana kompisar som jag kan bevisa med att 3 tjejer faktiskt funkar riktigt bra! 
Som ni kanske förstår då så har jag umgåtts med kompisar senaste dagarna och inte vilka som helst utan Emma och Sandra. Vi sov hos Emma och jag intruduserade dem för kycklingtacos. 
Idag stack vi till hööks på deras rea, haha det var kul att se Emma som absolut inte gillar hästar komma ut med en höökspåse. Själv kom jag hem med ett par ridbyxor, väldigt kul när ett par byxor går från 699kr till 199kr hihi. 
Nu sitter jag hemma i soffan och har kommit hem från bio med mamma och pappa. Vi såg "Mammas pojkar". När filmen var slut var det en kille som gick bakom oss som sa, "Nu kommer folk få fel uppfattning om metalmänniskor" and I was like "Som att folk inte redan har det?! xD" hahaha. 
Näe nu vill jag nog ta en kopp te och bara mysa.

RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012