At my beautiful boyfriends place

Sitter hemma hos älskling, inte träffats på 4 dagar usch usch, men nu gör vi det! Mys, men ska dra nu puss osv skriver om hemmestafestivalen imorrn eller något, det var kul i alla fall!

Like a prayer

Sitter o väntar på att det ska bli våran tur att inta scenen! Wish us luck!


Laga mat lalalal

Har ridit och nu blir det sen middag! Super!  Red Dagny, trevlig häst i traven men i galoppen var det jobbigt... Ont i händerna nu, hon orkar inte bära upp sig själv så hon dra iväg eller bryter av till trav och min kondis och styrka är inte på topp just nu heller. Men det var superkul ändå!
Hela skoldagen bestod i stort sett av genrep inför Hemmestafestivalen imorgon, då det är show för 5orna och en kvällsshow. Kul kul! Efter 5ornas show drar jag till Jonte(ååhhh härligt, underbart att träffa honom igen). Förhoppningsvis kan jag sova hos honom efter kvällsshowen och åka direkt till Hemmestafestivalen på fredagen(den är flera dagar för det är samma sak flera shower för olika personer).
Hemmestafestivalen är en musiktävling som våran musiklärare anordnar, så att ni vet.
Men nu ska jag fortsätta laga mat, ni får en fin webcambild...
inte bild från idag...

Ingen lycka...

Åh vad jag är irriterad, hittade tre klänningar idag, en som satt jättebra jag såg lång och smal ut men den var SJUKT FUL! Sedan så hittade jag en annan som är snygg men den var väldigt obekväm... Sedan den tredje klänningen allt var perfekt den var skön snygg jag älskade den MEN jag ser ASFET ut i den! *storgråter*
Åh blir så ledsen, har man inte dendär perfekta midjan så ser man inte bra ut och bla bla bla, inte konstigt att självförtroendet går upp och ner när man inser lite då och då hur man ser ut... Och det att det ska vara så fult att inte vara smal! Blir så irriterad!!!
Åh jag vill också vara fin i klänningar jag tycker om.
Hittade en fjärde klänning också den var perfekt älskade den också, men priset låg på 3800.......... Inte bra...
image description
röd och fin....

Slutspurt

Nu gäller det att ligga i sista veckorna, har ganska mycket som ska lämnas in och idag efter skolan ska jag in och kolla efter en balklänning! Det kan bli intressant och se om jag hittar något.. Men det gör jag säkert, ska möta mamma i stan runt 17 tiden och sen ska vi käka något sen blir det åka runt och prova och kolla och se om något faller mig i smaken. Mamma har även lovat om jag betalar min klänning själv så köper hon ett par Dr Martens åt mig, omnomom.
Ska se om jag kan prova på remby lite haha, kommer gå åt helvete känner jag...
saknar min älskade pojkvän lite grann asså...

Söta pojkar haha

Söta pojkar som har tagit min telefon för att sitta och spela rumble hela lektionen haha. Det bästa är att dom är sämst på det xD Men dom är gulliga när dom sitter och skriker haha. (Flex och Jocke)

Soligt = No dator

Eftersom att det har varit så soligt och fint väder så har jag inte velat sitta vid datorn och har varit med Jonte så det har inte blivit så bra uppdatering. Men eftersom att han inte tänker träffa mig förrens sent(?) på torsdag kväll så kan jag nog uppdatera lite bättre nu.  Tog första doppet igår, väldigt sent men vafan har man varit skadad så har man. Var en massa grodyngel där som gillade fötter och ben haha^^
Idag blir det åka ut till stallet och rida Garbo, mysigt mysigt och fint väder är det också.
Men hoppas ni får en solig fin dag c:
image description

Rubrik saknas

Sitter o väntar på bussen, ska åka till Jontes skola o möta honom sen drar vi till grönan. Får se om jag hinner köpa kerrang innan^^
mötte en nyckelpiga som landa på min han när jag gick hem idag = SOMMAR :D


Save A Lollipop Suck A Dick

Idag vill jag bara att dagen ska ta slut så jag får träffa Jonte igen. Sedan blir det Raised Fist på Grönan, kuligt!
Det har kommit någon konstig ny grej på blogg.se också.. Remby(?) tycker dom kan fixa appen istället -.-'
Men nu ska jag dra ni kan få ett smakprov från Dressyrtävlingen jag var på för någon vecka sen.
En av mina favoriter, dock helt oredigerad för jag är så sämst på sånt... hehe

I'm Alive

Jag dog inte på orienteringen!! Och vi har hoppat på Båtis idag och haft det kul på ridlektionen :D
Imorgon blir det Raised Fist och sedan sover älskling hos mig, hihi lycklig tjej! Fan va sick att man kan sakna någon så mycket efter 2 dagar... Hmmm, ibland undrar jag om han känner samma.. :O
Aja nu ska jag sova behöver all sömn jag kan få!

Orienteringsskit

HAr typ megaångest för att gå runt i skogen alone idag, klarar det inte. Men aja jag blir skogsmulle.
Fisk.

Jag är bäst

Sitter just nu och har snart skrivit färdigt min resedagbok till en skoluppgift som suger ***. Jag gillar den verkligen inte och så ska jag göra en biologiuppgift för att höja mitt betyg men jag hittar ingen information om det jag ska göra. Det är ju APSVÅRT!
Well well ska i alla fall göra klart det jag håller på med nu försöka leta information igen, sedan får jag ta hem en bok från skolan imorgon och fortsätta på en analys jag måste göra om eftersom jag skrev G- på den och mitt mål är mvg i Svenska... Men ja jag var extremt slarvig med den.
Ska även försöka övertala mamma att jag ska få följa med Jonte när han letar kostym, min fina pojke ^^
Men eftersom jag är hemma och sjuk så är det lite svårt att övertala henne.. Men jag ska ju till skolan imorrn och jag går ut med hunden så jag borde faktiskt få det tycker jag.
Men aa chiaaaao, ni får två söta bilder på mig.
Har förresten färgat underhåret blått ni ser det lite i flätorna^^
Nej jag har inte glasögon, det är pappas jag bara lekte lite...

Home and sick

Hemma och sjuk idag, men är så duktig så jag pluggar och äter lunch OCH bloggar haha^^
Suger lite att Mange Makers "spelar" på grönan idag... Hade varit fett kul att se :3 Men men sånt är livet, taggar Raised Fist på torsdag istället!
Men nu ska jag ta och ägna mig åt lite viktigare saker ön bloggen hehe^^
försöker få min mat att se nyttig ut genom att lägga grönsaker på talriken också...

Ur arkivet 3

Säg till om det är något speciellt ni vill se, hästbilder, hundar, svanar, natur, porträttbilder you name it! Så kollar jag vad jag har eller tar mig ut och fotar c:

Bli bättre va det va?

Ehhm, asså jaa det gick ju inte så bra...
Idag fick i alla fall min älskling prova rida för typ första gången i hans liv? Haha, men det gick jättebra, både hästen och ryttaren var jätteduktiga!
Har egentligen ganska mycket i skolan just nu, ska ta tag i det ordentligt imorgon. Så ni får nog ursäkta mig att min bloggning kan bli ännu värre...
Men snart är det sommar och då blir det bättre!!!!
Haha bästa sitsen :*

In the bed next to a gamer

Sitter typ och kollar lite på bilder från dressyrtävlingen jag va på igår(torsdags) och ignorerar Jontes spel(don't know what he is playing) samt försöker skriva ihop ett vettigt inlägg. Ni kanske får se några av bilderna från helgen om det typ är intressant?
Har varit och letat efter "bal"klänning utan någon vidare lycka *suck* inget som faller mig i smaken. Så det blir in till stan med mamma eller syster inom en vecka typ...
Well nu ska jag engagera mig i mina "vackra" bilder.
Puss C:
Tur för honom att ha n är snygg iaf

Ur arkivet 2

oj suddigt..

Såväl små steg som stora för dig framåt

Så vad ska man säga, ska dra och ta spruta snart, kan ju låtsas att jag inte är ett dugg nervös men helt ärligt är det värre än att skriva nationella.
Efter det drar jag till Jonte, får se hur jag mår efter dendär sprutan... Aja blir trevligt, är ju ledig nu tills på måndag^^
Kan berätta hur min dag såg ut, gjorde provet, stannade kvar typ fett länge för vi skulle "repa" men vi sjöng bara igenom låten en gång. Kändes så lagom drygt kunde gått hem en timme tidigare. Men men för sent nu!
saknar den luggen. ignorera min potatisnäsa haha^^

Blandat ur arkivet 1

så jävla vackra ansikten xD
Min fina systerdotter <3

På topp

Sitter i sängen ska gå och lägga mig, påväg att bli sjuk typ och imorgon nationella... Samt spruta... uuhhhhhhhhh...
Ska till Jonte när jag slutar också, och ledig resten av veckan från typ 10.30 imorrn :3
Men ska försöka fixa inlägg med lite bilder och shit åt er som läser ^^
Chiaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo typ
Känner att ni får mycket bilder på honom.. men jag har typ inga andra^^

DBA yesterday

Som ni vet såg jag ju Dead By April igår, dom var faktiskt bättre än väntat live och lät bättre live än när man "bara lyssnar" på dom. Fick även chansen att få fangirla lite haha, och Jonte fick tappert stå och hålla i mig medans jag halvt hyperventilerade en liten stund^^
Han kollade på oss och hade ögonkontakt smajlade och gjorde tummarna upp för att vi gjorde ett hjärta tillsammans med händerna under en kärlekslåt :3 ♡
Slutar typ 15.30 ska repa i eftermiddag och sådär sedan drar jag till Kooooooootteeeeeee :3
Charmigt.
Helgen är ganska fullspeckad med 1årsfirande och dansuppvisning men ska hinna ut till prinponni också <3

Nymålade naglar o DBA

Påväg in till stan för att se Dead By April, kul kul. Jonte möter mig i slussen och jag har invigt ett av mina typ 19 nya nagellack^^ fast hade inte tid o låta det torka ordentligt så det blev lite fail men det funkar! Fullt medveten om att mina fingrar inte är dom finaste speciellt inte långfingret för det ä trasigt..
Brände mig förövrigt på ett strykjärn på slöjden idag. Smidig tjej!
Wabidabidoooooo heh


Found on Sandras blogg


Sorry

Sorry för dålig uppdatering, my bad o blogg.se's... Men jag har typ börjat rida igen och varit med älsklingen. Mer än så att säga finns typ inte, jag har bakat goda muffins tralala. Veckan är fullspeckad, rida idag rida på onsdag samt hockey-vm Dead By April på torsdag hem till Jonte på fredag, fira min fina brorsons 1årsdag på lördag och rida och gå på systerdotterns dansuppvisning på söndag. Uppdaterar förhoppningsvis bättre denhär veckan!

 


F*uck This

Blogg.se appen funkar inte så jag får försöka uppdatera så bra jag kan från datorn -.-'
Grejen är den att jag inte riktigt har tid med det men ska försöka om jag kan ladda upp inlägget som jag ahr försökt ladda upp i några dagar nu. Idag blir det lektion på Gonzir får se om snela Patrik kan skjussa mig från bussen också!
Ni får nöja er med den bilden, orkar inte redigera så den blir ljusare...

Jonte här! :D

Ida sa att jag skulle blogg för hennes blogg.se app funka inte... Därför hon inte har bloggat något, så jag är här istället! Jag sitter just nu på tyskan och har tråkigt... "/ Slutar 15:50 idag inte roligt... :c Men ha det bra alla som läser! Byeeeeee


Why no sammarbete

Aaahh okey, jo men det här känns bra. Ska rida för första gången på dju veckor, vad händer då? Jo mina ridstövlar går sönder.. Vilket betyder att jag får ta mina ridskor och chaps och det gör så hävla ont att trycka ner foten i dom skorna plus att dom är fett tunga så det blir mycket obekvämare med dom. -.-' Känns inte som livet sammarbetar med mig idag.


No school

Hade bara nationella idag sen slutade jag så nu äre vårpromenad med hunden som gäller!


Natti natti

Hittade min fina nallepuh pyjamas :3


Pizza next

Är typ hungrig.. Bara så ni vet^^
har förövrigt varit hos älskling i 3(?) dagar, mysigt. Vi gjorde en egen liten majbrasa hemma och vi har varit ute och ätit sol haha.. Taggar för nationella prov i matte imorgon typ, kommer dö.

 

 


RSS 2.0
(c) www.synvinkel.blogg.se 2012